4 Tune Fairytales – My little fantasy

En opnieuw stonden we daar in onze plaatselijke discotheek. Vooraan, met wijd opengesperde monden. Want het uitzicht was weer prachtig. Vooruit… het beeld werd wel een beetje verpest door die rapper en die twee dansers maar die blonde zangeres was voor ons pubers inderdaad wel een… klein fantasietje 😏

4 Tune Fairytales trad op. Van het optreden kan ik me weinig meer herinneren maar de zangeres heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten. Veel beter kon destijds ook haast niet. Een bijzonder mooie vrouw die óók nog eens bijzonder mooie muziek maakte.


Maar voor hitsucces heb je kennelijk méér nodig dan een goed uiterlijk. Want het was snel gebeurd met deze Nederlandse happy hardcore-act. Hun eerste plaat scoorde nog redelijk met een 17de plaats in de Top 40 maar de twee singles daarna, Take me 2 wonderland en Ding-a-dong – jawel, van die van het songfestival – wisten de charts al niet meer te bereiken.

Jammer, want wij hadden haar graag nog een keer zien optreden, daar in die discotheek. Voor de muziek natuurlijk 😏 En hoewel ze in 2007 nog een revival hadden, is het voor ons toch bij die ene keer gebleven.

Want ja, laten we wel wezen… niet alleen wíj waren inmiddels tien jaar ouder. En je wilt die fantasie toch een beetje levend houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *