2 Brothers on the 4th Floor – Dreams

2 Brothers on the 4th Floor - Dreams

Er is een theorie dat het liedje dat op één stond op jouw 14de verjaardag, tekenend is voor je leven. Als dat zo is zit ik wel goed. Op 1 augustus 1994 stond namelijk Dreams (will come alive) van 2 Brothers on the 4th Floor op één.

En de afgelopen paar jaar zijn er zéker een paar dromen uitgekomen. Een lieve vrouw, een prachtige dochter, een eigen huis en een fijne baan. Maar ook een hobby waar ik heel veel plezier aan beleef en indirect zelfs een beetje geld mee verdien. Een paar keer per jaar ben ik daarnaast ook nog in een podcast van een gerenommeerd radiostation te horen waar ik mag vertellen over mijn favoriete muziek. En dat allemaal omdat ik óóit eens begon te schrijven over een vergeten ‘juweeltje‘ uit de jaren ’90.

Natuurlijk, er blijft genoeg te wensen over en ik heb in mijn directe omgeving helaas óók gezien dat het zó afgelopen kan zijn. Vooralsnog ben ik echter een fanatieke aanhanger 😊 Want met het betreffende nummer kan ik prima leven. Heerlijke eurodance zoals je dat graag hoorde in die tijd. Soulvolle raps, krachtige vocalen, een vrolijke melodie en een positieve tekst. Geen wonder dat de 2 Brothers on the 4th Floor destijds de hoogste positie bekleedden in de Nederlandse Top 40.

Maar niet voor iedereen pakt de theorie gunstig uit. Collega-redactielid Niek werd namelijk 14 toen Dromen zijn bedrog op één stond en de boodschap voor mijn andere collega-redactielid beloofde ook weinig goeds. En ik weet niet wat júllie plaat is maar mocht het tegenvallen: troost je, met hen is het uiteindelijk ook goed gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *