Green Jellÿ – Three little pigs

Green Jelly - Three little pigs

Het verhaal van de drie biggetjes en de Grote Boze Wolf. Maar dan nét even anders verteld. Begeleid door gierende gitaren rapte de band Green Jellÿ in de zomer van 1993 over de verwikkelingen van de drie biggen en hun grootste vijand.

Het eerste, wat suffige plattelandsbiggetje, dat naar Hollywood verhuist om een ster te worden, maar door de wolf uit zijn strooien huisje wordt geblazen. Het tweede biggetje, een wiet-rokende dromer die een schuilplaats van vuilnis heeft gemaakt. Ook hij moet een ander onderkomen zoeken als de wolf langs is geweest op diens big bad Harley.

En uiteindelijk het derde biggetje dat met zijn architectenopleiding een huis heeft gebouwd waar de wolf zich op stuk blaast. Hoe het afloopt? Ik verklap niks, maar het heeft iets te maken met een beroemde actieheld, een machinegeweer en… met de wolf loopt het niet al te best af.

“Yo wolf face, I’m
your worst nightmare, your ass is mine!

Moraal van het verhaal: That bands with no talent can easily amuse idiots with a stupid puppetshow. Mag ik u namens Green Jellÿ bedanken voor het kijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *